Громадська організація «ІСАКА Київ» стала Асоційованим членом ІнАУ

Правлінням Інтернет Асоціації України було прийняте рішення щодо вступу до ІнАУ нового Асоційованого члена – ГО «ІСАКА Київ».<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

ISACA (Information Systems Audit and Control Association) є всесвітньовідомою організацією з розробки методологій та стандартів в галузі управління, аудиту і безпеки інформаційних технологій (ІТ). Асоціація об'єднує більше 115,000 членів в 180-ти країнах, є співавтором поширеного у всьому світі стандарту з ІТ-управління CobiT, а також учасником багатьох інших методологічних проектів в області ІТ.

Київське представництво ISACA займається просуванням та запровадженням зрілих процесів ІТ-управління в Україні заради забезпечення довіри користувачів та організацій до надійності інформаційних систем та їхньої цінності. Основна мета діяльності –  забезпечення розвитку української професійної ІТ спільноти та забезпечення можливість незаангажованого спілкування між фахівцями як ІТ так і бізнесового середовища.

Актуальний список всіх членів Інтернет Асоціації України знаходиться за посиланням (тут).