Протокол засідання Комітету від 20.10.2017

Протокол засідання Бюджетного комітету ІнАУ

 

 

Від 20.10.2017 р.                                                                                                     м. Київ

 

Учасники засідання:

Голова Комітету:

Д.Сизов

Члени комітету

І.Малишко

В.Куковський

Н.Підмогильна

Ю.Прибора

У засіданні Комітету беруть участь члени комітету (5),

що складає повний склад Комітету.

Засідання Комітету вважається правомочним

розглядати всі питання порядку денного.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Розгляд звіту про виконання бюджету ІнАУ за 3 квартали 2017 р.

2. Розгляд звіту про виконання бюджету ДП «УкрМОТ» за 3 квартали 2017 р.

 

РІШЕННЯ

1.  Розгляд звіту про виконання бюджету ІнАУ за 3 квартали 2017 р.

Ухалили:

Довести до відома Правління ІнАУ, що аналіз надходжень і фактичного використання бюджетних коштів ІнАУ по напрямках, визначених у бюджеті ІнАУ, встановив, що надходження і використання бюджетних коштів ІнАУ впродовж 3 кварталів 2017 р. відбулось відповідно до статей і в рамках видатків, затверджених 24 З’їздом ІнАУ.

 

2. Розгляд звіту про виконання бюджету ДП «УкрМОТ» за 3 квартали 2017 р.

Ухалили:

2.1. Довести до відома Правління ІнАУ, що аналіз надходжень і фактичного використання бюджетних коштів ДП «УкрМОТ» постатейно по напрямках, визначених у бюджеті ДП «УкрМОТ», встановив, що надходження і використання бюджетних коштів ДП «УкрМОТ» впродовж 3-х кварталів 2017 р. відбулось відповідно до статей і в рамках видатків, затверджених Правлінням ІнАУ.

2.2. Рекомендувати Адміністрації ДП «УкрМОТ» направити претензії Учасникам мережі UA-IX, щодо яких є суттєва дебіторська заборгованість, а саме підприємствам або їх правонаступникам Ваймакс-Україна, ВАЛОР, ГЛОБАЛ ЮКРЕЙН, Луганські мережі, Подільські Інтелектуальні Системи, Ремедіум, СОНІКО-СВЯЗЬ, ТІСА, Українські новітні технології, ФОП Хоменко Вадим Олександрович.

2.3. Адміністрації «ДП «УкрМОТ» взяти до уваги, що при загальній значній економії по статті «Адміністративні витрати» бюджету ДП «УкрМОТ» є перевишення витрат по окремій підстатті цієї статті, а саме «Інформаційна підтримка сайту УкрМОТ» (оплата послуг InfoStream з формування стрічки «Новини IT»). При подальшому плануванні витрати на послугу інформаційної підтримки сайту доцільно перенести до розділу «Маркетингові і PR витрати». Також доцільно оптимізувати послугу з формування стрічки «Новини IT».

 

Всі рішення прийнято консенсусом.