Протокол засідання Комітету від 14.04.2017

ПРОТОКОЛ

 

Засідання Комітету Інтернет Асоціації України

з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій

14.04.2017 р.                                                                                                             м. Київ

 

  УЧАСНИКИ ЗАСІДАННЯ

 

  1. Арутюнян Олександр, ТОВ «Паутина. NET»;
  2. Дяченко Валерія, ЮК «Юскутум»;
  3. Закревський Максим, ТОВ «Космонова»;
  4. Кондратюк Володимир, ТОВ «НВК «Ромсат»;
  5. Кузява Анатолій, ТОВ «Воля-кабель»;
  6. Куковський Володимир, ІнАУ;
  7. Ляшенко Володимир, УТГ;
  8. Оніщенко Дмитро, Телекомунікаційна палата України;
  9. Підгорний Володимир, ТОВ «Адамант»;
  10. Пятніков Анатолій, ТОВ «ІТ Телесеть»;
  11. Федієнко Олександр, Голова Правління ІнАУ;
  12. Федько Вадим, ТОВ «Ланет Телеком».

ЗАПРОШЕНІ:

 

    Хлюпін Ігор, ТОВ «Інтрафік».

  

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ

  1. Щодо розгляду питання включення кандидатури Хлюпіна І.С., директор ТОВ «Інтрафік», до складу Комітету ІнАУ з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій.
  2. Щодо розгляду звернення А. Нагорнюка про припинення повноважень Голови Комітету та, у зв’язку з цим, подання до Правління ІнАУ пропозиції щодо кандидатури на посаду Голови Комітету ІнАУ з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій.
  3. Обговорення проекту Правил надання доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики, розроблених BRDO.
  4. Обговорення проекту Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта електроенергетики, розробленої BRDO.
  5. Напрацювання рекомендацій по Правилам доступу до елементів інфраструктури з метою виконання положень Закону України «Про доступ до об'єктів будівництва, транспорту, електроенергетики з метою розвитку телекомунікаційних мереж».
  6. Інші питання.

РІШЕННЯ:

  1. Рекомендувати Правлінню ІнАУ затвердити кандидатуру Хлюпіна І.С., директора ТОВ «Інтрафік», до складу Комітету ІнАУ з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій.
  2. Рекомендувати Правлінню ІнАУ призначити Головою Комітету ІнАУ з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій А. Пятнікова.
  3. За результатом обговорення проекту Правил надання доступу до інфраструктури об’єкта електроенергетики, розроблених BRDO (далі – проект Правил), Членам Комітету ІнАУ з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій додатково розглянути внесені на засіданні Комітету пропозиції та зауваження, та, до наступного засідання, надати власні бачення стосовно внесення змін та доповнень до проекту Правил (додається).
  4. Наступне засідання Комітету ІнАУ з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій провести 19.04.2017 о 10-00 год.
  5. Членам Комітету надати власні пропозиції до проекту Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури об’єкта електроенергетики, розробленої BRDO, з метою обговорення проекту цього документу на наступному засіданні Комітету.
  6. Рекомендувати Правлінню ІнАУ підтримати проект листа до ПАТ «Полтаваобленерго» про зупинення неправомірних дій відносно ПП «Кремінь Альянс».

Рішення прийнято консенсусом.