Протокол засідання Комітету від 04.04.2018

ПРОТОКОЛ

засідання Комітету Інтернет Асоціації України

з питань доступу до інфраструктури телекомунікацій

 

04.04.2018 року                                                                                                              м. Київ

 

 

УЧАСНИКИ ЗАСІДАННЯ:

 

Пятніков Анатолій, ТОВ «ІТ Телесеть» - Голова Комітету;

Гусєв Олег, Комісія з питань науки та ІТ;

Кузява Анатолій, ТОВ «Воля-кабель»;

Куковський Володимир, ІнАУ;

Нагорнюк Андрій, ТОВ «В.О.К.С.»;

Оніщенко Дмитро, ТОВ «Воля-кабель»;

Федько Вадим, ТОВ «Ланет Телеком».

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ ЗАСІДАННЯ:

 

1. Напрацювання зауважень та пропозицій до проекту наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури будинкової розподільної мережі».

2. Інші питання:

- щодо напрацювання пропозицій та зауважень до рядків 103 та 144 Порівняльної таблиці до проекту рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Правил надання в користування кабельної каналізації електрозв’язку» (рішення НКРЗІ від 03.10.2017 №511), надісланих до ІнАУ асоціацією «ТЕЛАС».

 

 РІШЕННЯ:

 

1. Рекомендувати Правлінню ІнАУ направити лист до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та в копії до Державної регуляторної служби України, НКРЗІ та Антимонопольного комітету України із зауваженнями та пропозиціями, опрацьованими Комітетом, до проекту наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України «Про затвердження Методики визначення плати за доступ до елементів інфраструктури будинкової розподільної мережі».

2. Для опрацювання пропозицій та зауважень в цілому до тексту, рекомендувати адміністрації ІнАУ звернутись до НКРЗІ з проханням надати проект рішення НКРЗІ «Про внесення змін до Правил надання в користування кабельної каналізації електрозв’язку» у редакції, з урахуванням зауважень та пропозицій, наданих заінтересованими особами після оприлюднення проекту тексту документу та громадського обговорення.

 

Рішення прийнято консенсусом.